Nu på bio

Det senaste på biofronten!

Michael B. Jordan som 400-åring i Methusaleh

Michael B. Jordan som 400-åring i "Methusaleh"

Kristian Andersson | Nyhet
27 mars 2019
Kristian Andersson | Nyhet
27 mars 2019

Skådespelaren syns snart i annorlunda överlevnadsthriller.

Sylvester Stallone och Michael B. Jordan i Creed.
Sylvester Stallone och Michael B. Jordan i Creed. Foto: Warner Bros.

Det är nog ingen som har missat att den stigande filmstjärnan Michael B. Jordan är i ropet just nu. Idag har vi fått veta att han nu är klar för en huvudroll i dramathrillern "Metusaleh". En film om en man som i flera århundraden har överlevt i vildmarken.

Enligt Deadline fortsätter Warner Bros återigen kampen med att andas liv i spelfilmen Methusaleh. Detta är långt ifrån första gången, men av olika anledningar har filmen gång på gång ”gått i graven”.

En gång i tid var det tänkt att Tom Cruise skulle axla huvudrollen, men nu är det istället Michael B. Jordans tur att lyfta projektet ur Hollywoods djupaste nivå av "Development Hell".

Mehusaleh handlar om en man som i 400 år har levt i vildmarken. Det märkliga är alltså att han aldrig åldras. Detta betyder också att han är ganska välbildad. Han kan till exempel flera språk och är djupt insatt i olika överlevnadsmetoder.

I nuläget finns det inte alls särskilt mycket information om Methusaleh, men nu när projektet äntligen kan röra sig framåt, håller vi dig uppdaterad så fort vi vet något mer.

Visste du att Michael B. Jordan också har huvudrollen i Danzel Washingtons nya film?

Är du sugen på mer film med Michael B. Jordan? Vilken Jordan-rulle är din favorit?