Nu på bio

Det senaste på biofronten!

Sök Stäng sök
Jungle Cruise.

Metallica gör om Nothing Else Matter för "Jungle Cruise"

David Lindahl | Nyhet
06 september 2020
David Lindahl | Nyhet
06 september 2020

En instrumentalversion ska medverka i filmen "Jungle Cruise".

Jungle Cruise är Disneys nya film som baseras på deras klassiska åkattraktion med samma namn. Nu rapporteras det att Metallica skriver om sin klassiska låt Nothing Else Matter för filmen.

Disney är på väg med en film om sin populära åkattraktion "Jungle Cruise" som länge har funnits på deras nöjesparker. Dwayne Johnson och Emily Blunt spelar huvudrollerna i djungeläventyret som ska ha biopremiär under sommaren 2021.

Nu rapportera NME att rockbandet Metallica kommer att skriva om sin populära ballad Nothing Else Matters för filmen. I en intervju med Collider berättar bandets trummis Lars Ulrich att Disneys Production President Sean Bailey länge varit ett Metallica fan.

– My fru och jag är stora fans av Disney så det har alltid funnits en stor vänskap där och han har alltid letat efter det rätta ögonblicket där Metallica skulle kunna bidra med något till deras filmer, berättade Lars Ulrich i intervjun med Collider.

Originalmusiken till Jungle Cruise skrivs av kompositören James Newton Howard och han rapporteras nu arbeta tillsammans med Metallica på en instrumentalversion av Nothing Else Matter.

Läs också om att röster höjs igen för att bojkotta DIsneys nya film Mulan.

NÄSTA ARTIKEL