Mel Gibson och Colin Farrell i ny film

Mel Gibson och Colin Farrell i ny film

Uppdaterad 14 juli 2021 kl. 08:07 | Publicerad 01 augusti 2018 kl. 13:08

Mel Gibson och Colin Farrell har anslutit sig till den kommande filmen "War Pigs".

Skådespelarna Colin Farrell och Mel Gibson kommer att medverka i en ny krigsfilm tillsammans, trots att de har ganska stökiga privatliv.

Colin Farrell ryktas ha ett ganska stökigt privatliv och har inte gjort så många filmer på sistone, eller rättare sagt få som blivit riktigt populära. Det är känt att Mel Gibson har det tufft då han länge brottats med alkoholism. Dock släppte han för ett tag sedan den väldigt omtyckta krigsfilmen Hacksaw Ridge som nominerades till flera Oscar.

Även om skådespelarna har tuffa privatliv vill regissören Tommy Wirkola göra en actionfilm film med de två tillsammans. Denna produktion har fått titeln War Pigs. Nick Ball och John Niven har skrivit manuset.

Filmen kommer att handla om ett gäng soldater som ger sig ut på ett sista uppdrag för att hämnas en död kamrat, som mördades av en knarkkartell.

Enligt Deadline kommer Gibson att spela en karaktär som kallas The Pastor, och Farrell karaktären Drex. Inspelningen påbörjas i oktober månad och produktionsbolaget Millennium står bakom projektet.

Gibson kommer medverka men direkt efter så kommer han fortsätta på sin nya WW2 krigsfilm som har fått namnet Destroyer, läs mer här. Farrell ska efteråt ansluta sig till Tim Burtons Dumbo.

Är du sugen på en film med de två skådespelarna tillsammans?

NÄSTA ARTIKEL