Mel Gibson aktuell att regissera ny krigsfilm

Mel Gibson aktuell att regissera ny krigsfilm

Uppdaterad 13 juli 2021 kl. 18:07 | Publicerad 01 maj 2018 kl. 14:05
ANNONS
ANNONS

Hacksaw Ridge-regissören på väg mot ny krigsfilm.

Efter framgångarna med krigsfilmen Hacksaw Ridge letar Mel Gibson efter sitt nästa projekt. Nu rapporteras det att han är aktuell för att regissera en ny krigsfilm vid namn "Destroyer".

Den mytomspunne filmskaparen Mel Gibson har många roller på sitt cv. På 90-talet satte han sig för första gången bakom regissörsstolen och i dag är han en omtalad regissör. Han sår bakom titlar som Braveheart, The Passion of the Christ, Apocalypto och Hacksaw Ridge som vi tidigare recenserat.

Nu rapporterar The Hollywood Reporter att Mel Gibson är aktuell för att regissera en ny krigsfilm med titeln Destroyer. Liksom Hacksaw Ridge ska den utspela sig under andra världskriget och även handla om slaget om Okinawa. Men denna film ska i sådana fall ha en annan infallsvinkel och främst fokusera på slaget till sjöss.

Mel Gibson har också påbörjat produktionen till uppföljaren av The Passion of the Christ. Än så länge ligger den produktionen under titeln The Passion of the Christ: Resurrection och skådespelaren Jim Caviezel är bekräftad för att återvända som Jesus.

Vad tror du om att Mel Gibson regisserar ny krigsfilm?

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL