Apple gör komediserie med Matthew McConaughey och Woody Harrelson

Matthew McConaughey förväntas leda nya "Yellowstone"

Filmtopp
08 maj 2023 kl. 08:05

Stjärnan ser ut att ta över i uppföljare

Det är bekräftat att westerndramat med Kevin Costner läggs ned efter sin femte säsong. När det är dags för en ny Yellowstone-serie förväntas Matthew McConaughey leda rollistan.

Förra veckan blev det klart att megasuccén Yellowstone läggs ned efter fem säsonger. Men det dröjer inte länge innan vi får se en fortsättning på berättelsen. Skaparen bakom det populära universumet, Taylor Sheridan, jobbar på en uppföljare som ingen mindre än Matthew McConaughey ser ut att fronta.

Att Yellowstone läggs ned svider säkerligen i många fans ögon, i synnerhet då orsaken sägs vara att seriens främsta stjärna Kevin Costner varit knepig att jobba med. Enligt uppgifter till Variety ska han velat ställa upp på färre och färre inspelningsdagar. Men även om Yellowstone läggs ned, så fortsätter det universum som byggts upp runt serien att växa. 

Bästa serierna på Paramount+
Foto: SkyShowtime.

Matthew McConaughey uppges vara ombord på nya "Yellowstone"

Vi har redan fått se de två serierna 1883 och 1923 bygga vidare på berättelsen om ranch-familjen Dutton och deras maktkamp. Det står även klart att en uppföljare till Yellowstone är på väg, men detaljerna om vad vi kan förvänta oss är i skrivande stund få. Däremot rapporterar Variety att det är den Oscarsbelönade stjärnan Matthew McConaughey som förväntas landa huvudrollen. 

Vidare har en av seriens exekutiva producenter, David Glasser, gett följande hint om den nya serien som ännu saknar en titel: 

– Dutton-berättelsen fortsätter där Yellowstone slutar med en ny episk saga. Vi är exalterade över att få ta med publiken världen över på denna nya resa, säger han i ett uttalande.

Vi kan också förvänta oss att flera karaktärer från originalserien dyker upp i berättelsen. Vad gäller en premiär uppges det vara december månad som gäller.

Filmtopp håller dig uppdaterad om detaljer kring den nya Yellowstone-serien.

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL