Nu på bio

Det senaste på biofronten!

Sök Stäng sök
Måste se: förskräcklig poster till Justice League

Måste se: förskräcklig poster till "Justice League"

Axel Diedrichs | Nyhet
22 oktober 2017
Axel Diedrichs | Nyhet
22 oktober 2017

Den nya postern till "Justice League" är ett tydligt exempel på att alla kan göra misstag

Det tuffa gänget i "Justice League" samlat
Foto: Warner Bros.

Ja, ibland förundras man över hur professionella yrkespersoner kan misslyckas så kapitalt med sina uppgifter. Inte minst när de är inblandade i stora miljardprojekt. Postern till "Justice League" är vedervärdig. 

Se här postern till Warner Bros. kommande mastodontfilm Justice League och försök påstå att den är väl sammansatt. Tycker du om den har du mycket att förklara!

Poster till den superhjältefilmen "Justice League"

Har Batman någonsin sett så här harmlös ut? Till och med George Clooneys nipple-suit får se sig besegrad. Wonder Woman ser inte heller ut att kunna erbjuda någon riktig spets till ett krigsfält. Aquaman, Flash och Cyborg kommer väl undan med sin image i behåll (Flash eftersom han verkar vara filmens comic relief). Värt att nämna är att Superman inte syns till trots att han ingår i laget och att de använder hans sköld i ordet "save". Märkligt.

Ja, ifall detta hade varit en tidig 2000-talsposter signerad Fantastic Four eller en snäll Marvel-film hade väl känslan postern ger Justice League gått mer obemärkt förbi radarn. Men detta är DC Comics som utger sig själva för att vara hårdare och ge oss ett mer vuxet alternativ på superhjältefronten.

Jag är inte bara trött på superhjältefilmer, jag är trött på ständiga misslyckanden med dessa blockbusters. Vad tycker du om den nya postern till "Justice League"?

NÄSTA ARTIKEL