Nu på bio

Det senaste på biofronten!

Sök Stäng sök
Marvel har hittat kvinnlig regissör till Black Widow

Marvel har hittat kvinnlig regissör till Black Widow

Kristian Andersson | Nyhet
13 juli 2018
Kristian Andersson | Nyhet
13 juli 2018

Cate Shortland ska regissera "Black Widow"

Det har tagit Marvel lång tid att välja regissör till kommande "Black Widow", med Scarlett Johansson i huvudrollen. Nu har de bestämt sig för Cate Shortland. 

Hollywood Reporter går ut med nyheten att den australienska regissören Cate Shortland ska regissera filmen Black Widow. Ryktet uppstod för redan ett par veckor sedan, och blir nu alltså verklighet.

I filmen får vi, föga förvånande, se Scarlett Johansson i huvudrollen som Natasha Romanoff (Black Widow). Hon är redan ett bekant ansikte för de flesta av oss då hon medverkat i samtliga Avengers-filmer.

Det snackas om att Marvel varit riktigt kräsna vad gäller valet av regissör. Det ska tydligen ha varit över 70 regissörer som sökt rollen, och det sägs ha tagit över sex månader att bestämma sig. Projektet hamnade till slut hos Cate Shortland. Hon har bland annat gjort filmerna Lore och SomersaultHär kan du läsa ryktet om Cate Shortland!

Manuset till Black Widow är skrivet av Jac Schaeffer och filmen kommer att utspela sig före Avengers. Black Widow innebär Marvels andre kvinnliga superhjältefilm.

Är du peppad på att se Scarlett Johansson i en huvudroll som Black Widow?

NÄSTA ARTIKEL