Nu på bio

Det senaste på biofronten!

Sök Stäng sök
Martin Scorsese-film får tillökning av nya skådisar!

Martin Scorsese-film får tillökning av nya skådisar!

Filmtopp
Sofia Olovsson | Nyhet
07 april 2021
Filmtopp
Sofia Olovsson | Nyhet
07 april 2021

Det blir som alltid stjärnspäckat i Scorseses filmer.

Leonardo DiCaprio ska spela en av huvudrollerna i kommande "Killers of the Flower Moon" – nu utökar produktionen ensemblen med ytterligare stjärnor.

Martin Scorseses kommande filmprojekt är redan stjärnspäckat med skådisar och nu tillkommer det fler. Bland de nya namnen sticker countrystjärnorna Jason Isbell och Sturgill Simpson ut.

Killers of the Flower Moon är en thriller som utspelar sig under 1920-talets USA där en rad mystiska mord präglar FBI-agenterna som försöker lösa fallen. 

I rollerna kommer vi bland annat få se Leonardo DiCaprio som Ernest Burkhart, Robert De Niro som William Hale och Jesse Plemons som Tom White. 

Nu är det bekräftat att ytterligare fyra skådisar har välkomnats i ensemblen, rapporterar Deadline. De nya skådisarna är William Bellau, Jason Isbell, Louis Cancelmi och Sturgill Simpson

Vad som är extra anmärkningsvärt är att både Sturgill Simpson och Jason Isbell är hyllade countrystjärnor, vars musik har prisats många gånger om. Isbell har även varit med och skrivit låten "Maybe It’s Time", som framfördes av Bradley Cooper i succéfilmen A Star Is Born.

Simpson har tidigare medverkat i filmer som The Hunt och Queen & Slim, medan detta blir Isbells första riktiga roll framför kameran

Martin Scorsese har tidigare jobbat med både DiCaprio och De Niro, och med tanke på tidigare framgångar med filmer som Taxi Driver och  så är detta en film värd att vänta på. 

VIDAR LÄSNING: Här listar vi sju favoritfilmer av Martin Scorsese.

NÄSTA ARTIKEL