Margot Robbies ord om Ryan Gosling i Barbie: "Bästa versionen av honom någonsin"

Margot Robbies ord om Ryan Gosling i Barbie: "Bästa versionen av honom någonsin"

Filmtopp
03 juli 2023 kl. 18:07

Tokhyllar kollegan inför premiären

I sommar ser vi Margot Robbie och Ryan Gosling dyka upp tillsammans i biofilmen "Barbie". I en intervju berättar Robbie att vi i den kommer få se den bästa versionen av hennes motspelare någonsin.

Nu är det inte långt kvar tills vi får se Margot Robbie och Ryan Gosling spela huvudrollerna i Greta Gerwigs äventyrskomedi Barbie. Inför den efterlängtade premiären – som anmärkningsvärt äger rum samma dag som Oppenheimers – lyfter Robbie sin skådespelarkollega och hans insats högt över molnen. 

Margot Robbies ord om Ryan Gosling i Barbie: "Bästa versionen av honom någonsin"
Ryan Gosling och Margot Robbie i "Barbie". Foto: Warner Bros.

Margot Robbie hyllar Ryan Gosling i Barbie till skyarna: "Det är den bästa versionen av honom någonsin"

Än så länge vet vi inte särskilt mycket om vad den kommande filmen kommer att handla om, vi får istället vända oss till trailern för att plocka fram ledtrådarna. Eller det något kryptiska synopsis som finns tillgängligt som lyder som följande: 

Att leva i Barbies värld innebär att vara en perfekt varelse på en perfekt plats. Om du inte har en fullständig existentiell kris. Eller om du är en Ken.

Hur som helst är filmen något som otaliga ser fram emot, inte minst för att få se dess stjärnduo spela mot varandra. i en intervju med tidningen Vogue delar Margot Robbie med sig av sin syn på hennes motspelare Ryan Goslings porträtt av Ken. Utan att säga för mycket om vad vi kan förvänta oss av hans prestation ger hon honom fullt med beröm:

– Det är den bästa versionen av Ryan Gosling som någonsin lagts fram på en bioduk. 

Trots de fina orden berättar Gosling, även han för Vogue, att han var tveksam till att först ta rollen. 

– Ken fanns inte direkt på min bucket list. Men å andra sidan så har jag ingen bucket list, så jag tänkte att jag lika gärna kunde ge det ett försök, säger han.

Den 21 juli får biopubliken avgöra om Robbie har rätt i att rollen som Ken faktiskt är det bästa vi sett av Gosling – eller om han kanske borde ha gjort en bucket list som hållit honom borta från karaktären.

Vi på Filmtopp känner oss laddade inför premiären!

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL