Nu på bio

Det senaste på biofronten!

Vändningen: Margot Robbie verkar återvända i Suicide Squad 2

Vändningen: Margot Robbie verkar återvända i Suicide Squad 2

Kristian Andersson | Nyhet
19 februari 2019
Kristian Andersson | Nyhet
19 februari 2019

Nya rykten pekar på att Margot Robbie visst är med i nästa Suicide Squad.

För ett tag sedan kom det rykten att Margot Robbie inte alls skulle återvända till Suicide Squad 2, men nu pekar det istället på att hon visst kommer att medverka i filmen. 

Harley Quinns framtid i Suicide Squad är fortsatt oviss, men nu har hon gått från att inte alls medverka till att troligtvis vara med i uppföljaren, åtminstone om vi vågar tro senaste rapporter på nätet. Sett till att Robbie redan jobbar på en solo-film om Harley Quinn, Birds of Prey, som har premiär 2020, så vore det kanske konstigt ifall hon inte ställer upp på nästa "SS".

Första Suicide Squad regisserad av David Ayer blev inte alls så lyckad som man hoppats, men under skapandet av Suicide Squad 2 är det James Gunn bakom rodret. Han har bland annat gjort succéfilmen Guardians of the Galaxy. Kanske är det hans medverkan som fått Robbie på andra tankar. En källa till sajten DarkHorizons berättar följande:

Informationen om att Harley Quinn skulle vara frånvarande i nästa Suicide Squad är daterad – Hon förväntas visst att dyka upp i James Gunns film, som börjar spelas in senare i år.

"Suicide Squad 2" har premiär i augusti 2021. 

Vad tyckte du om Margot Robbies karaktär Harley Quinn? Läs Filmtopps recension av Suicide Squad!

 

NÄSTA ARTIKEL