Mardrömslik trailer till Alexander Skarsgårds skräckfilm Infinity Pool

Mardrömslik trailer till Alexander Skarsgårds skräckfilm Infinity Pool

Filmtopp
15 februari 2023 kl. 14:02

Snart är det biopremiär

Alexander Skarsgård spelar mot Mia Goth i omskrivna skräckfilmen "Infinity Pool". Nu har en trailer släppts som vittnar om en mardrömslik upplevelse.

Regisserad av Brandon Cronenberg är Alexander Skarsgård just nu bioaktuell med den nya skräckfilmen Infinity Pool, som har mottagits väl av internationella kritiker. Filmen, som har visats på diverse festivaler, har i skrivande stund 72 av 100 i Metascore, vilket är relativt högt för att vara en skräckfilm.

I Infinity Pool spelar Alexander Skarsgård mot Mia Goth, som fick sitt stora genombrott under fjolåret med skräckfilmerna X och Pearl.

Infinity Pool
Alexander Skarsgård och Mia Goth i "Infinity Pool". Foto: UIP

Så här beskrivs handlingen:

På ett isolerat hotell, njuter James (Alexander Skarsgård) och Em (Cleopatra Coleman) av den ultimate semestern med fantastiska stränder, enastående personal och gassande sol. Men den förföriska och mystiska Gabi (Mia Goth), får dem att våga sig utanför hotellområdet, där de plötsligt befinner sig i en kultur full av våld, hedonism och outsäglig fasa. En tragisk olycka ställer dem öga mot öga med nolltolerans mot brott: antingen blir man avrättad, eller, om man är så rik att man har råd med det, så kan man se sig själv dö istället.

Spana in trailern här nedan:

"Infinity Pool" har svensk biopremiär den 24 mars.

NÄSTA ARTIKEL