Manus är klara till två ytterligare Valerian-filmer!

Manus är klara till två ytterligare Valerian-filmer!

Uppdaterad 02 juli 2021 kl. 08:07 | Publicerad 19 juli 2017 kl. 12:07

Regissören Luc Besson är redan klar med manus till två till Valerian-filmer

Stillbild från "valerian and the city of a thousand planets"

Salsh Film rapporterar att regissören Luc Besson redan har skrivit klart två manus till ytterligare "Valerian"-filmer. Den första delen "Valerian and the City of a Thousand Planets" har Sverigepremiär den andra augusti i år.

Regissören och manusförfattaren Luc Besson, mer känd för filmer som Leon och Det femte elementet, har skrivit och regisserat den kommande filmen ”Valerian and the City of a Thousand Planets” och han verkar stenhårt tro på en succé. Nu har det kommit fram att fransmannen redan har skrivit klart manus till två uppföljare.

Luc Besson har sagt följande i en intervju med nättidningen Nerdist:

Jag är redan klar med nummer två och skriver just nu på "Valerian 3", men det är upp till biobesökarna om vi kommer att få serfler än den första filmen.

Tydligen är Besson väldigt ambitiös och ska ha skrivit klart det andra manuset sedan en tid tillbaka. Närmare bestämt ryktas det om att han blev klar med manuset till "Valerian 2" redan för en månad sedan och att han nu fokuserar på "Valerian 3". Dock kvarstår det att se, precis som regissören själv inflikar, om de två uppföljarna kommer att förverkligas eller ej.

Kommer du att se "Valerian and the City of a Thousand Planets" på bio?

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL