Måns Zelmerlöw inför Allsång på Skansen: "Vill skrika bort allting som har varit"

Måns Zelmerlöw inför Allsång på Skansen: "Vill skrika bort allting som har varit"

Filmtopp
11 juli 2023 kl. 16:00

Kvällens artist ser fram emot att få lägga tuffa år bakom sig

I kväll återvänder Måns Zelmerlöw till scenen på "Allsång på Skansen" som nu leds av Pernilla Wahlgren. Då ser han fram emot att öppna ett nytt och mer optimistiskt kapitel.

 

Det har blivit dags för säsongens tredje avsnitt av Allsång på Skansen med Pernilla Wahlgren som programledare. Bland kvällens gäster finns Måns Zelmerlöw och hans band The Agreement med. I en intervju med TT berättar han om det kära återseendet och hur han ser fram emot att få lämna det som varit tufft de senaste åren bakom sig.

Måns Zelmerlöw inför Allsång på Skansen: "Vill skrika bort allting som har varit"
Foto: Pernilla Thelaus / Fremantle.

Måns Zelmerlöw inför comebacken på Allsång på Skansen: "Vill skrika bort allting som har varit"

När Måns Zelmerlöw återigen intar Sollidenscenen gör han det tillsammans med sitt trogna band The Agreement, som han spelat med i femton års tid. Den här gången är de med som avsändare för att framföra låten Andetag från en EP de skrivit tillsammans och som kommer ut i höst. Inför framträdandet har en laddad Måns Zelmerlöw sagt att han drömmer om att turnera runtomkring i världen med dem, om så i ett proppellflygplan. Hur det blir med den saken får vi se, men oavsett vill Måns & The Agreement ge svenska folket en show som heter duga.

– Man vill skrika bort allting som har varit efter flera tuffa år, och öppna upp ett nytt kapitel som är mer hoppfullt och optimistiskt, säger Måns Zelmerlöw till TT.

Förutom att leverera singeln Andetag utlovar Måns att de även kommer att spela en av hans gamla hits. Under kvällen får Måns & The Agreement får gediget sällskap på scenen i form av Rickard Söderberg, Malena Ernman, Olivia Lobato, Erika & Cecilia och Panetoz

Kvällens sändning av "Allsång på Skansen" drar i gång klockan 20:00 på SVT1 och SVT Play.

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL