Nu på bio

Det senaste på biofronten!

Suicide Squad-regissören David Ayer gör film för Netflix

Suicide Squad-regissören David Ayer gör film för Netflix

Kristian Andersson | Nyhet
10 maj 2020
Kristian Andersson | Nyhet
10 maj 2020

Regissören David Ayer har tagit sig ann en film för streamingtjänsten Netflix.

Äntligen har regissören David Ayer hittat sitt senaste projekt för streamingtjänsten Netflix och i den kommande filmen ska han regissera och producera tillsammans med Chris Long. Filmen kommer att baseras på den ökända novellen Six Years som är skriven av Harlan Coben. För er som inte känner till Coben så är han en mycket framgångsrik amerikansk författare som sålt över 70 miljoner böcker.

Netflix har nu köpt upp rättigheterna till en av Harlan Cobens mer ökända verk Six Years. Deadline rapporterar att bokens rättigheter köptes speciellt upp för att regissören David Ayer skulle få göra film av projektet.

Filmens titel Sex Years anspelar på de antal år sedan huvudpersonen Jake Fishers livs kärlek Natalie gifter sig med en annan man, Fisher blir förkrossad. Han lever ett tungt liv och arbetar som professor på ett college. Men han beslutar sig för att inte söka kontakt med sitt livs kärlek igen. En dag dör Natalies man och då beslutar sig Fisher för att gå på begravningen, men väl på begravningen upptäcker han att Natalie inte är samma kvinna som han förälskat sig i.

Vi kommer dock inte få se denna filmen inom en snar framtid då regissören David Ayer är en upptagen man. Just nu jobbar han på filmen The Tax Collector. Ayer har också lämnat över ett av sina projekt Bright 2 till en annan regissör för att hinna med.. 

Läs också om M Night Shyamalans nya film

Är du sugen på en ny film av David Ayer?

NÄSTA ARTIKEL