Nu på bio

Det senaste på biofronten!

Sök Stäng sök
Mandalorian-regissören gör Obi-Wan-serien med McGregor

Mandalorian-regissören gör Obi-Wan-serien med McGregor

Filmtopp Admin
Filmtopp Admin | Nyhet
01 oktober 2019
Filmtopp Admin
Filmtopp Admin | Nyhet
01 oktober 2019

Deborah Chow ska regissera Ewan McGregor.

Ewan McGregor är redan klar för en återkomst som Obi-Wan Kenobi. Nu ansluter sig även "The Mandalorian"-regissören Deborah Chow till serien om den legendariske jediriddaren.

Fans har längtat efter att få se mer av Obi-Wan Kenobis äventyr. Framför allt nu när Star Wars-universumet utvecklas med många serier och filmer. Ewan McGregors återkomst som Obi-Wan Kenobi var en glädjande nyhet och nu får han sällskap av Deborah Chow, regissören bakom den nya serien The Mandalorian.

Deborah Chow har tidigare regisserat avsnitt av Better Call Saul och fantasyserien American Gods. Lucasfilms ansvariga Kathleen Kennedy ser positivt på Chows fortsatta involvering i Star Wars-världen.

– Vi ville verkligen välja en regissör som kan utforska den tysta och bestämda sidan av Obi-Wan Kenobi tillsammans med mystiken, detta på ett sätt som passar in i Star Wars saga. Baserat på Deborah Chows hantering av våra karaktärer i "The Mandalorian" är vi absolut säkra på att hon är rätt regissör att berätta denna historia, säger Kathleen Kennedy till Variety.

Den nya Obi-Wan-serien ska ta vid åtta år efter Mörkrets hämnd som slutade med att jediriddaren gick i exil på Tatooine för att skydda Luke Skywalker från Darth Vader. Planen är att serien ska börja spelas in nästa år.

Är det dags för en comeback i Star Wars-världen för Ewan McGregor eller är han passé?

NÄSTA ARTIKEL