Magiskt TV-ögonblick – skrapar fram 5 miljoner kronor i Nyhetsmorgon

Magiskt TV-ögonblick – skrapar fram 5 miljoner kronor i Nyhetsmorgon

Filmtopp
Uppdaterad kl. 10:09 | Publicerad 15 september 2023 kl. 09:09

Leif maxade dagens skrap på TV4

I dag blev det en sällsynt stor vinst under lottoskrapet i "Nyhetsmorgon" på TV4 när Leif från Hudiksvall kammade hem drömvinsten.

Det blev totalt jubel när Leif från Hudiksvall skulle skrapa dagens lott i Nyhetsmorgon TV4. Han vann hela fem miljoner kronor, vilket är den största möjliga vinsten i programmet. Programledarna Maria Forsblom och Steffo Törnqvist kunde då krama om honom och gratulera till det hela.

Magiskt TV-ögonblick – skrapar fram 5 miljoner kronor i Nyhetsmorgon
Leif från Hudiksvall vinner maxpott på lotto. Foto: TV4.

Magiskt TV-ögonblick – skrapar fram 5 miljoner kronor i Nyhetsmorgon på TV4

Under fredagen den 15 september blev det en makalöst stor vinst i Nyhetsmorgon när Leif från Hudiksvall skulle skrapa trisslott. Det började med att han skrapade fram  5 000 000 kronor under första luckan. Men inte trodde man väl då att han skulle få fram den gyllene kombinationen. Mycket riktigt lämnades det till den allra sista rutan innan han till slut skrapade fram en tredje lucka med maxbeloppet och kunde konstatera att drömvinsten var ett faktum.

– Vilken vinst! Svettigt och dant. Vilken fullpott, sade programledaren Maria Forsblom när hon gratulerade Leif till segern. 

– Det var häftigt. Morsan brukar titta på allting, sade Leif.

Forsblom och Steffo Törnqvist gick båda fram för att krama om Leif som vann en sällsynt stor pott med pengar i programmet.

– Njut av detta, Leif. Grattis, sade Maria Forsblom till Leif som på ödmjukt manér svarade "Ja, det ska jag göra".

Ja, det är väl bara att gratulera.

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL