Springsteen on Broadway (2018)

Lyssna på Bruce Sprinsgteens nya låt till Peter Dinklage film

Eric Diedrichs
29 september 2023 kl. 12:09

Mäktig ballad signerad Bossen

Snart är det internationell premiär för dramakomedin "Sha Came to Me" med Peter Dinklage och Anne Hathaway i huvudrollerna. Nu har Bruce Springsteen släppt en låt som är skriven för filmen.

Regisserad av Rebecca Miller och uppmärksammad på bland annat filmfestivalen i Berlin. Snart är det dags för den romantiska dramakomedin She Came to Me att nå omvärldens biografer.

Om inte rollistan med Peter Dinklage, Anne Hathaway och Marisa Tomei i fronten vore spännande nog, har ingen mindre än Bruce Springsteen skrivit filmens ledmotiv.

She Came to Me
Peter Dinklage i "She Came to Me". Foto: Protagonist Pictures.

Lyssna på Bruce Sprinsgteens nya låt till Peter Dinklage film

Låten i fråga heter Addicted to Romance och är en vacker och mäktig ballad som "Bossen" framför tillsammans med Patti Scialfa. Med en speltid på drygt 3 minuter, vackert piano och svepande stråkar är det en låt för fansen att njuta av.

I dag landade Addicted to Romance på Spotify – lyssna här nedan:

När She Came to Me kommer till Sverige är i skrivande stund oklart. Trots att filmen har uppmärksammats på internationella festivaler och har internationell premiär den 13 oktober, finns den ännu inget svenskt premiärdatum.

Bruce Springsteen
Bruce Sprinsteen i "Springsteen on Broadway". Foto: Netflix.

Filmtopps Oskar Gustavsson Klingenstierna är än så länge den ende svenske kritikern att ha recenserat filmen. Du hittar hans recension här.

Filmtopp håller dig uppdaterad om vad som händer med "She Came to Me".

NÄSTA ARTIKEL