Luther filmen i rörelse: Det kommer att bli läskigt

Luther filmen i rörelse: "Det kommer att bli läskigt"

Uppdaterad 07 juli 2021 kl. 10:07 | Publicerad 20 december 2018 kl. 11:12

Luther filmen börjar röra på sig.

I Januari sänds den femte säsongen av BBC:s omtyckta kriminalserie "Luther". Snart kommer det även att göras film på serien, med Idris Elba i huvudrollen. 

Seriens skapare Neil Cross jobbar just nu på ett manus till filmen Luther och i januari 2019 kan vi se den femte säsongen av serien. I en intervju med Variety berättar huvudrollsinnehavaren Idris Elba om filmen Luther:

Vi är verkligen på gång att få en film av serien upp på bio. Neil driver på manusprocessen, och jag tror att tanken med filmen är att skruva upp det hela ytterligare en nivå. Luther har alla ingredienser att göras till en klassisk noir-film, som 90-talets Seven och Along Came a Spider. Essensen är att vi vill nå en större publik, förhoppningsvis internationellt.

Elba pratar också om den femte säsongen av Luther där Ruth Wilson kommer att återvända och spela den smarta antagonisten Alice. Luther kommer alltså att jaga henne.

I just den här säsongen är det en skurk... Många saker kommer att vevas in i ett väldigt komplext nät, och när Alice dyker upp är det inte för att ge mig julkort, det är för att ge mig huvudvärk. Det kommer att bli rätt läskigt.

Se trailern till den femte säsongen av "Luther":

Visste du att Idris Elba ska spela Quasimodo i kommande Disney film? Läs mer här!

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL