Nu på bio

Det senaste på biofronten!

Sök Stäng sök
Luke kan öppna för den mörka sidan

Luke kan öppna för den mörka sidan

Marlon Appelgren | Nyhet
20 april 2017
Marlon Appelgren | Nyhet
20 april 2017

Kommer Luke Skywalker att gå i sin fars mörka kraftspår? Mark Hamill stänger inga dörrar för sin rollfigurs utveckling i den kommande Star wars-fortsättningen.

– Jag känner bara till en sanning. Det är dags för jedin att upphöra, säger Mark Hamill till ABC News om den första trailern till den kommande Star wars-filmen The Last Jedi. Men skådespelaren sade något annat till filmens regissör Ryan Johnson då han läste manuset för första gången:

– När jag hade läste manuset, sade jag till Ryan att jag motsätter mig i princip allt du har bestämt om min karaktär.

65-åringen förklarar dock att hans reaktion på manuset kan vara ett gott tecken. Mycket av det han ursprungligen opponerade sig mot i 2015 års Force awakens, var nämligen sådant som han gladeligen accepterade i slutversionen av filmen.

– Jag har aldrig varit gladare över att ha fel.

LÄS OCKSÅ: 10 bra filmer med "The Last" i titeln

Många teorier och spekulationer har satts igång efter att trailern till The Last Jedi offentliggjordes. En av dem är att Luke Skywalker, likt sin far, kommer att gå över till den mörka sidan. På en direkt fråga om hans karaktär går över till den mörka sidan i den kommande filmen svarar Hamill:

– The Last Jedi hamnar på bioduken till jul och utspelas till skillnad från den förra, Rogue one, sist i Star wars-kronologin.

Vad skulle du tycka om att Luke gick i sin fars fortspår, hiss eller diss?

NÄSTA ARTIKEL