Nu på bio

Det senaste på biofronten!

Framtiden för Lovesick säsong 4 är osäker

Framtiden för Lovesick säsong 4 är osäker

Sebastian Hansson | Nyhet
29 december 2017
Sebastian Hansson | Nyhet
29 december 2017

Hyllade rom-com-serien "Lovesick" är tillbaka med sin tredje säsong på nyårsdagen.

Huvudrollerna i Lovesick sittandes i en soffa
Foto: Channel 4

Rom-com-serien Lovesick har de senaste åren hyllats av många och inom bara några dagar har seriens tredje säsong premiär på Netflix. Kommer det att bli en Lovesick säsong 4?

Serien har i vissa sammanhang kallats för "den bästa serien du inte kollar på" och på nyårsdagen har den tredje säsongen av den brittiska serien Lovesick premiär på Netflix. Den kan beskrivas som en modern form av rom-com och har i vissa kretsar kallats för en brittisk variant av How I Met Your Mother.

I serien får vi följa de tre karaktärerna Dylan, Evie och Luke som försöker ta sig igenom livets motgångar i jakten på kärleken. Huvudberättelsen kretsar kring Dylan som får veta på att han har klamydia. Han måste nu söka upp alla sina tidigare sexpartners för att berätta detta för dem. Serien dyker ner i stunder av Dylans liv och berättar om mötet med de olika kvinnorna samtidigt som huvudtråden är jakten på kärleken.

Lovesick gick under sin första säsong under namnet Scrotal Recall men bytte till Lovesick i samband med säsong två. I likhet med den förra säsongen kommer säsong tre bestå av åtta avsnitt som alla släpps samtidigt på Netflix.

Serien bygger på skaparen Tom Edges trötthet på den urvattnade romcom-genren. Med Lovesick ville han göra en modern variant av genren. Serien hade premiär 2014, året efter att Hollywood Reporter förklarat genren död. Lovesick gav hopp om att det kanske fanns en framtid för genren inom TV-mediet istället för på vita duken.

Netflix gav serien grönt ljus för ytterligare en säsong relativt kort tid efter den andra säsongen hade premiär. I dagsläget finns ingen information om det är aktuellt med Lovesick säsong 4. Givetvis kommer vi att hålla dig uppdaterad så fort vi får besked om den innovativa serien kommer att fortsätta eller inte. Här hittar du en lista på kommande serier 2018.

Vill du se Lovesick säsong 4?