Love Life säsong 2 – vad vi vet hittills

Love Life säsong 2 – vad vi vet hittills

Filmtopp
Uppdaterad 07 juli 2021 kl. 16:07 | Publicerad 17 juni 2020 kl. 14:06

Kommer tillbaka med nya berättelser och karaktärer.

På C More kan du se den nya serien "Love Life" med Anna Kendrick i huvudrollen. Den romantiska komedin kommer tillbaka, med ny huvudroll.

Anna Kendrick i "Love Life".
Anna Kendrick i "Love Life". Foto: C More.

I Love Life följer vi en kvinna som återberättar sina kärlekshistorier, från den första partnern till den sista. I huvudrollen har vi sett Oscarsnominerade Anna Kendrick. När säsong 2 kommer så blir det med en ny frontperson även om Kendrick uppges dyka upp då och då.

Även om nästa säsong av Love Life inte kommer att kretsa kring Kendrick, så kommer hon att vara högst delaktig i arbetet på de kommande avsnitten som hon producerar.

– Jag är så exalterad över att få arbeta med det här gänget igen på en ny karaktär och dennes resa, säger Kendrick i ett pressmeddelande.

Digital Spy rapporterar vidare att Love Life säsong 2 kommer fortsätta att utspela sig i New York. Vem som blir nästa huvudroll är ännu inte känt.

Vi vet heller inte när inspelningen av seriens fortsättning kommer att kunna dra igång eftersom att New York är hårt drabbat av coronaviruset. Filmtopp uppdaterar dig så fort det finns mer information om produktionens status.

Den första säsongen av "Love Life" visas nu på C More.

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL