Love Actually får mini-uppföljare

Love Actually får mini-uppföljare

Uppdaterad 01 juli 2021 kl. 16:07 | Publicerad 16 februari 2017 kl. 16:02
Love Actually
Love Actually

Richard Curtis, som skrev och regisserade Love Actually, har uppgett att den älskade julfilmen kommer att få en tio minuter lång uppföljare och nästan alla skådespelare från filmen har skrivit på att de kommer medverka! Vi ska få en inblick i vart flera av karaktärerna befinner sig i dagsläget, 14 år efter att originalfilmen kom ut. Filmen kommer att stöda Red Nose Day och Curtis välgörenhetsorganisation Comic Relief, som hjälper folk i Etiopien.

Uppföljaren har fått namnet Red Nose Day Actually och förväntas ha premiär den 24 mars, men uppges fortfarande vara under produktion. Skådespelare som har skrivit på att medverka i kortfilmen är Hugh Grant, Keira Knightley, Colin Firth, Liam Neeson, Bill Nighy, Rowan Atkinson, Martine McCutcheon, Andrew Lincoln, Lucia Moniz, Thomas Brodie-Sangster och Olivia Olson.  Enligt BBC kommer Grant, Knightley och Firth att skriva kortfilmen med Curtis och fans har även blivit tillfrågade om idéer till manuset.

Det ser dock inte ut som att Emma Thompson kommer att medverka, vilket skulle kunna bero på att hennes motspelare Alan Rickman gick bort i början av förra året. Flera har dock efterfrågat någon sorts hyllning till Rickman.

Har du någon annan film som du önskar skulle få en uppföljare?

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL