Nu på bio

Det senaste på biofronten!

Hero gradient image

Loudermilk säsong 2 - kommer serien att överleva?

Fredrik Edström | Nyhet
22 november 2017
Fredrik Edström | Nyhet
22 november 2017

Kommer vi få en fortsättning på HBO-serien Loudermilk?

Loudermilk säsong 2

17:e Oktober fick vi stifta bekantskap med Sam Loudermilk i serien Loudermilk. Kritiker är hitills förtjusta i serien men den tycks kämpa med att hitta en publik. Kommer vi får se en säsong två?

Dramakomedin Loudermilk har en intressant infallsvinkel. Serien angriper något så deppigt som missbruk ur en komisk synvinkel. Vi får följa Sam Loudermilk, en nykter alkoholist som kämpar för att hålla sig ren. Dock visar det sig att hålla sig nykter är det minsta av hans problem.

Komedin har hitills blivit väl mottagen av kritiker, men tycks inte riktigt hittat fotfästet. Serien rullar för fullt på streamingtjänsten, men dessvärre vi inte fått något besked om en andra säsong. Loudermilk är inte nerlagd, så vi får hoppas på en utanonnsering av säsong två snarast.

Bakom kameran för Loudermilk ser vi komediveteranen Peter Farelly (Dumb and Dumber, There´s something about Mary) och i huvudrollerna har vi Ron Livingston, Will Sasso, Anja Savcic och Laura Mennell. Serien ser du på Streamingtjänsten HBO-nordic.

Skulle du vilja se en Loudermilk säsong 2 ?