Måns Zelmerlöw & Charlotte Perrelli gästar Lotta på Liseberg 2023 – alla artister

Lotta Engbergs besked – så länge gör hon "Lotta på Liseberg"

Filmtopp
Uppdaterad kl. 14:20 | Publicerad 11 juli 2023 kl. 13:37

Profilens svar om framtiden

Publiken är van vid att se Lotta Engberg leda det populära allsångsprogrammet "Lotta på Liseberg". Hur länge till hon fortsätter menar hon själv är upp till folket.

I tjugo års tid har sångerskan och programledaren Lotta Engberg sjungit allsång från Stora Scenen på nöjesparken Liseberg i Göteborg. Nu, sextio år gammal, har hon gett svar på hur länge hon ser sig fortsätta med det älskade sommarprogrammet som lockar folk från hela Sverige. Att döma av hennes egna ord är hon beredd att fortsätta på tills vidare – men hon lämnar det samtidigt "upp till folket".

Lotta Engbergs besked – så länge gör hon "Lotta på Liseberg"
Foto: TV4.

Lotta Engbergs svarar om framtiden – så länge gör hon "Lotta på Liseberg"

Årets säsong av Lotta på Liseberg fortsatte i måndags med full kraft. Vi fick då se Lotta Engberg ta emot gäster som Jens Hult, Hanna Ferm och One More Time & Kärlekskören med bland annat Nanne Grönvall och Maria Rådsten. Stämningen var – som den brukar under programledarens vingar – på topp. Men hur länge till ser sig Lotta Engberg fortsätta hålla i allsångsfesten? I en intervju med Aftonbladet ger hon besked om framtiden. Enligt henne själv är hon ingen som grubblar för mycket på vad som ska ske längre fram:

– Jag är väldigt här och nu, så funkar jag, säger Lotta Engberg till Aftonbladet. 

Däremot verkar hennes något "kryptiska" svar inte vara något som fansen ska oroa sig för. Inte så länge de dyker upp och visar henne sitt stöd: 

– Men så länge det är roligt och det kommer folk så kör jag, fortsätter hon. 

Att fylla nöjesparken med besökare som gladeligen tar del av festligheterna från scen har hittills inte varit några problem. Det finns också fortfarande en hel del konfetti att blåsa av. Inte minst under säsongsavslutningen där det blir en final som heter duga. Då får vi se Måns Zelmerlöw, Per Andersson, Lill Lindfors och Peter Jöback som gäster. 

"Lotta på Liseberg" 2023  fortsätter till och med den 7 augusti.

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL