Logan regissören James Mangold gör barnfilm

"Logan" regissören James Mangold gör barnfilm

Uppdaterad 13 juli 2021 kl. 17:07 | Publicerad 03 december 2017 kl. 09:12

James Mangold ska regissera en film baserad på en barnboken "Crenshaw".

Regissören bakom den hyllade Wolverine-filmen "Logan", James Mangold, ska nu regissera en film baserad på en barnbok. Boken i fråga heter "Crenshaw" och är skriven av Katherine Applegate.

Hur följer du upp en film som Logan, en hjältefilm för vuxna som både hyllades av publik och recensenter?  Regissören James Mangold ska ha många nya bra idéer till filmer på gång och har efter in succéfilm mycket på sin agenda. Fast han har tydligen också funnit plats i sitt schema till att regissera en barnfilm baserad på Katherine Applegates bok Crenshaw.

Applegates bok handlar om Jackson och hans familj som går igenom en tuff period. Saker och ting förändras när Jacksons gamla låtsasvän, som är en stor katt, kommer till liv för att hjälpa familjen att klara av de tuffa tiderna.

Crenshaw är inte Applegates enda bok som håller på att bli filmatiserad. Angelina Jolie håller just nu på att regissera The One And Only Ivan som är baserad på en annan bok av Applegate. Jolie gör filmen för Disneys räkning. Om du letar på tips på kommande filmer kan du spana in vår lista över vilka filmer vi tror kommer att göra succé under 2018.

Vad tror du om att James Mangold ska göra en barnfilm?

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL