Hero gradient image

Bekräftat: Då kommer James Bond 25

Kristian Andersson | Nyhet
25 juli 2017
Kristian Andersson | Nyhet
25 juli 2017
Daniel Craig som James Bond.
Foto: Metro-Goldwyn-Mayer

Nästa James Bond-film har fått ett spikat datum under 2019.

Något som alltid är lika spännande är vilka skådespelare vi kommer att få se. När det kommer till den 25:e Bond-filmen vet vi att det är en uppföljare av Spectre (2015) .Vi vet också att Sam Mendes inte kommer att regissera några fler rullar med agent 007. Något som vi dock inte känner till är vem som ska ta över regissörsstolen. Men åter igen går det vilda rykten om att det skulle kunna bli Paul McGuigan eller Christopher Nolan.

Läs också: Ivan Drago återvänder i Creed 2!

Vi vet att möjligheten är stor att Daniel Craig återvänder till rollen men ingenting är bekräftat än. Det går rykten om att Idris Elba eller Tom Hardy kan tänka sig att ta över. Men vi tror att det blir en film med Craig som Bond, eftersom enligt olika uppgifter har han fått ett erbjudande som han troligen inte kommer att kunna stå emot. Det ryktas röra sig om upp mot 150 miljoner dollar, vilket förmodligen skulle göra honom till en av de bäst betalda skådespelarna i filmhistorien.

The Wrap skriver att studion har bekräftat den 8:e november 2019 som premiärdatum i USA, men givetvis kan detta ändras efterhand som produktionen fortgår.

Vill du se Daniel Craig en sista gång som nästa Bond?