Lindsay Lohan fick föräldraråd av Jamie Lee Curtis: "Ta bara med barnet"

Lindsay Lohan om en ny Freaky Friday med Jamie Lee Curtis: ”Jag är taggad!”

05 mars 2024 kl. 18:03

Nästa Freaky Friday är på gång

Lindsay Lohan avslöjar nu att "Freaky Friday" (2003) snart kommer få en efterlängtad uppföljare. Hon ser extra mycket fram emot att få jobba tillsammans med Jamie Lee Curtis igen.

Tidigare i veckan bekräftade Lindsay Lohan i en podcast att det kommer en uppföljare till filmen Freaky Friday (2003) och att både hon och Jamie Lee Curtis kommer komma tillbaka i huvudrollerna. Hon berättar att de båda är väldigt exalterade över att få jobba ihop igen

– Eftersom att vi ändå pratar nästan varannan dag så tror jag att vi kommer ha väldigt roligt, säger hon i intervjun. 

I Freaky Friday spelar Lohan och Lee Curtis mor och dotter som byter kropp under en "galen fredag". Filmen är baserad på boken med samma namn som skrevs av Mary Rodgers år 1972. 

Lindsay Lohan om en ny Freaky Friday med Jamie Lee Curtis: ”Jag är taggad!”
Foto: Buena Vista.

Hittills inga detaljer om Freaky Friday-uppföljaren

Lindsey Lohan har sagt i en intervju med People att uppföljaren är "på gång", men hittills finns inga konkreta detaljer om i vilket produktionsstadie filmen befinner sig i.

– Jag är mest taggad på att få jobba med Jamie igen, säger Lohan.

Jamie Lee Curtis har tidigare sagt att hon "skulle vilja se Lindsay vara en snygg mormor", och se sig själv "försöka vara helikopterförälder i dagens samhälle". Uppföljaren var på tal redan för två år sen när Freaky Friday fyllde 20 år, men först nu kan det bekräftas att den kommer bli av. Elyse Hollander ska däremot ha jobbat på manuset redan i maj 2023. 

Redan den 15 mars släpps Lindsay Lohans nya film "Irish Wish", som kommer kunna streamas på Netflix.

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL