Lindsay Lohan fick föräldraråd av Jamie Lee Curtis: "Ta bara med barnet"

Lindsay Lohan fick föräldraråd av Jamie Lee Curtis: "Ta bara med barnet"

Emil Oscar Rasmussen
18 juli 2023 kl. 18:07

Freaky Friday-kollegan hjälper Lohan med den nya rollen i livet

Lindsay Lohan har blivit förälder för första gången och hon har vänt sig till sin mamma från "Freaky Friday" (2003), Jamie Lee Curtis, och andra stjärnor för att få råd. Enligt Jamie Lee Curtis kommer allt orda sig så länge Lohan har sitt barn vid sin sida.

Lindsay Lohan, 37, har blivit mamma för första gången och kanske har hon skäl att vara mer nervös inför uppgiften än de flesta andra. Lohan vet mycket väl hur svårt det kan vara att växa upp med tanke på alla hinder hon själv har varit tvungen att övervinna. Utöver det har hon spelat in en och annan film på temat – från Föräldrafällan (1998) till Freaky Friday (2003) och Mean Girls (2004).

Förhoppningsvis har hennes många filmerna om extrema barnhyss och tonårsrevolutioner mot sina föräldrar också försett henne med ett och annat verktyg nu när hon själv är förälder. Hur nervös eller välutrustad Lindsay Lohan än må vara, så har hon sätt till att förbereda sig så gott hon kan – och det med hjälp av en och annan Hollywoodstjärna.

Lindsay Lohan fick föräldraråd av Jamie Lee Curtis: "Ta bara med barnet"
Foto: Buena Vista International.

Lindsay Lohan fick föräldraråd av Jamie Lee Curtis: "Ta bara med barnet"

I början av juni var en höggravid Lindsay Lohan på omslaget av Allure Magazine tillsammans med en längre intervju i tidningen. Med tanke på den då stundande förlossningen blev hennes blivande roll som mamma ett huvudsakligt ämne som berörs.

Den senaste tiden har Lohans karriär börjat få fotfäste igen, inte minst tack vare hennes Netflix-deal, som innebär att vi fick se julfilmen Falling for Christmas förra året och Irish Wish senare i år. Att balansera rollen som nybliven förälder med den som skådespelare kommer med sina utmaningar, men enligt Allure har Lohan en plan för att hitta en perfekt balans, och det genom att vända sig till andra arbetande mammor för råd.

En av dessa mammor visar sig vara Jamie Lee Curtis, som inte bara har sina egna barn utan även har spelade Lindsay Lohans mamma i Freaky Friday.

– Jag pratade med Jamie Lee Curtis nyligen, och hon sa, "Ta bara barnet med dig så ordnar sig allt", säger Lohan i intervjun.

Lindsay Lohans föräldraskap är inte det enda som de två skådespelarna har diskuterat. Det har länge ryktats om en uppföljare till Freaky Friday och tidigare i våras rapporterades det att Freaky Friday ska bli av och att förhandlingar pågår.

Lindsay Lohan bor sedan åtta år tillbaka i Dubai med maken Bader Shamman.

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL