Nu på bio

Det senaste på biofronten!

Lin Shaye får roll i nya The Grudge

Lin Shaye får roll i nya The Grudge

Kristian Andersson | Nyhet
25 mars 2018
Kristian Andersson | Nyhet
25 mars 2018

Skådespelerskan Lin Shaye som i år medverkade i James Wans Insidious: The Last Key, får roll i nya The Grudge.

Lin Shaye i Insidious: The Last Key.
Lin Shaye i Insidious: The Last Key. Foto: Universal Pictures

Återigen kommer  nyheter om den efterlängtade nyinspelningen av The Grudge. Lin Shaye som tidigare i år syntes i James Wans skräckinjagande Insidious: The Last Key medverkar i den kommande rysaren.

Variety rapporterar att Lin Shaye har blivit bekräftad för nyinspelningen av skräckfilmen The Grudge. Sony Pictures är filmbolaget bakom produktionen och för några dagar sedan bekräftades det att John Cho också landat en av huvudrollerna. Bakom originalfilmerna i Grudge-franchisen står den japanska skräckregissören Takashi Shimizu som även tog sig an Hollywoods första två nyinspelningar från 2004 och 2006.

Nu ska en amerikansk regissör vid namn Nicolas Pesce göra nyinspelningen och även skriva manus. I Takashi Shimizus film fick vi följa en amerikansk sköterska bofast i Tokyo, en huvudstad som var exponerad av mycket onaturliga fenomen.

Ingen handling har hittills släppts till nyinspelningen och det är oklart vilken roll Lin Shaye väntas spela. Andra skådespelare som anslutit sig till produktionen är Andrea Riseborough och Demian Riseborough.

Vad tycker du om Lin Shaye i den nya The Grudge?