Nu på bio

Det senaste på biofronten!

Liam Neeson aktuell för Men in Black-spinoff

Liam Neeson aktuell för Men in Black-spinoff

David Lindahl | Nyhet
23 maj 2018
David Lindahl | Nyhet
23 maj 2018

Ska i sådana fall spela jämte Chris Hemsworth.

En spinoff på "Men in Black" utan Will Smith och Tommy Lee Jones är på gång. Liam Neeson är aktuell för att ansluta sig till rollistan som redan inkluderar Chris Hemsworth och Tessa Thompson.

Den första Men in Black-filmen släpptes 1997 och blev nästan omedelbart en framgång. Will Smith var ett hett namn på den tiden med huvudroller i filmer som Independence Day och Bad Boys. Tillsammans med Tommy Lee Jones gjorde han totalt tre stycken filmer inom franchisen där de spelar agenter som skyddar världen från utomjordingar. Även en animerad serie har släppts.

En spinoff är nu på gång och Chris Hemsworth och Tessa Thompson är båda bekräftade för att spela större roller. Nu rapporterar The Hollywood Reporter att Liam Neeson också är aktuell för en roll. I det nya äventyret kommer inte Tommy Lee Jones och Will Smiths karaktärer att medverka men själva världen är densamma.

Karaktärerna som Chris Hemsworth och Tessa Thompson väntas spela är ännu hemligt. Däremot är Liam Neeson aktuell för rollen som chefen för hela Men in Black i London där det är tänkt att historien ska börja.

Originalproducenterna Walter F. Parkes och Laurie MacDonald återkommer med Steven Spielberg som exekutiv producent. Manuset har skrivits av Iron Man-författarna Matt Holloway och Art Marcum. Filmen ska regisseras av F. Gary Gray som bland annat nyligen gjorde Fate of the Furious. Ett svenskt premiärdatum är satt till den 14 juni 2019.

Fler sci-fi-nyheter är att John Krasinski ska ro ett projekt om befolkning på Mars i land.

Hoppas du på Liam Neeson i en Men in Black-film?