Nu på bio

Det senaste på biofronten!

Once Upon a Time in Hollywood

Leonardo DiCaprio är med i Quentin Tarantinos nästa film

Kristian Andersson | Nyhet
12 januari 2018
Kristian Andersson | Nyhet
12 januari 2018

Leonardo DiCaprio kommer att medverka i Quentin Tarantinos film om Mansonfamiljen.

Det är nu klart att vi kommer att få se Leonardo DiCaprio i Quentin Tarantinos film om Mansonfamiljen. Det ryktas om att den Oscarsbelönade skådespelaren ska spela en åldrad filmstjärna.

Det har sedan tidigare gått rykten om det, men nu kan vi bekräfta att Leonardo DiCaprio kommer att medverka i Quentin Tarantinos nästkommande film.Regissörens nionde film, som ännu inte har fått någon officiell titel, utspelas i 60-talets Los Angels och kommer att handla om Mansonfamiljen. Tarantino har inte släppt några närmre detaljer om handlingen.

Leonardo DiCaprio och Quentin Tarantino är inte obekanta med varandra utan har tidigare jobbat med varandra i regissörens sjunde film, Django Unchained. Sett till hur bra resultatet av deras samarbete då var, kommer säkerligen många se fram emot deras återförening.

Quentin Tarantino har tidigare sagt att han enbart kommer att göra tio filmer innan han går i pension. Sett till att detta är hans nionde är det mycket möjligt att regissörens skildring av Charles Mansons skräckvälde kommer att bli hans nästa sista.

Tidigare har Tarantino gjort alla sina tidigare filmer tillsammans med produktionsbolaget The Weinstein Company. Men efter skandalerna kring företagets grundare, Harvey Weinstein, har regissören nu bestämt att byta produktionsbolag. Här kan du läsa att Weinsteins produktionsbolag säljs. Sony Pictures vann budgivningen över vilka som kommer att finansiera filmen, som ryktas har en budget på 100 miljoner dollar.

Sony Pictures har satt premiärdatumet den 9:e augusti 2019. Vad tycker du om att Leonardo DiCaprio är med Tarantinos nästa film?