Lena Olin i Prime Videos nya romcom "Upgraded" – premiär nu på fredag

Lena Olin i Prime Videos nya romcom "Upgraded" – premiär nu på fredag

Eric Diedrichs
06 februari 2024 kl. 10:02
ANNONS
ANNONS

Regisseras av Scream-skådespelaren

"Upgraded", en romantisk komedi i konstvärlden, släpps på Prime Video senare i veckan. På rollistan ser vi bland andra vår svenska, Oscarsnominerade stjärna Lena Olin.

På fredag är det dags för premiären av den romantiska komedin, Upgraded. Se bland andra svenska Hollywoodstjärnan Lena Olin tillsammans med skådespelarna Camila Mendes och Archie Renaux. Tittare tas med på en romantisk resa i konstens värld, hela vägen från USA till Storbritannien.

I filmen spelar Lena Olin den förmögna mamman till Archie Renaux karaktär Will. Den som har ett öga för detaljer ser redan i trailern en målning av Hilma af klint – den berömda svenska konstnären Olin gestaltade i Lasse Hallströms film Hilma.

Upgraded är regisserad av Carlson Young, som tidigare mest har skådespelat. Bland annat i TV-serien Scream, i vilken hon spelade karaktären Brooke Maddox.

Detta handlar Upgraded om

Ana (Camila Mendes) är en ambitiös praktikant som drömmer om en karriär i konstvärlden och gör allt hon kan för att imponera på sin krävande chef Claire (Marisa Tomei). När hon uppgraderas till första klass på en jobbresa träffar hon den stilige Will (Archie Renaux), som misstar Ana för hennes chef – en vit lögn som sätter igång ett glamoröst händelseförlopp med romans och möjligheter, tills hennes lögn hotas att avslöjas.

"Upgraded" har premiär på Prime Video fredagen den 9 februari.

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL