Leif Mannerströms diss mot Mandelmanns

Leif Mannerströms diss mot Mandelmanns – efter miss i egna matprogrammet

Filmtopp
Uppdaterad kl. 16:03 | Publicerad 16 mars 2023 kl. 06:03

"Det är lite Mandelmann över mig när jag missar såna där småsaker"

Leif Mannerström må ha lämnat TV-rutan, men han vet fortfarande hur han ska hamna i ropet. I det senaste avsnittet av hans matprogram på YouTube dissade han Mandelmanns.

Den nu 82-årige köksmästaren Leif Mannerström är en av Sveriges främsta kockar, och har tidigare synts i flera TV-program. Bland annat som jurymedlem i Sveriges mästerkock, där han stack ut som den hårdaste tyckaren. I dag driver Leif en mycket populär YouTube-kanal där han varje vecka bjuder sina följare på nya recept. I det senaste avsnittet får vi se Leif bjuda in sin hustru Lilian till köket för att göra köttbullar utifrån hennes recept. Då dröjde det inte länge innan vi fick se honom visa sin något barska sida och skicka en gliring till paret Gustav & Marie Mandelmann som tittarna känner igen från TV4-programmet Mandelmanns gård
Leif Mannerströms diss mot Mandelmanns – efter miss i egna matprogrammet
Paret Mandelmann. Foto: TV4.

Leif Mannerströms diss mot Mandelmanns efter miss i egna matprogrammet

Alla kan vi klanta oss i köket, även självaste Leif Mannerström. I sitt senaste avsnitt på YouTube-kanalen hade han missat att lägga sina skorpor i grädde innan de skulle in i en mixer tillsammans med finhackad lök. När han insåg sin miss skickade han – om än med en viss glimt att ana – en gliring till Gustav & Marie Mandelmann. Underförstått menar han att de är virriga i köket och missar detaljer.

– Det är lite Mandelmann över mig när jag missar såna där småsaker. Men det rättar vi till, säger Leif Mannerström i sitt program.

Att Mandelmanns slarv i köket är det första som dyker upp i Mannerströms huvud när han själv står för en miss, vittnar allt om att han stör sig lite grann på deras inställning i köket. Nu när Mannerström inte längre är knuten till något stort mediahus kommer vi kanske att få se honom skicka fler gliringar till kända personer som i hans mening klantar sig i köket.

Här ser du det senaste avsnittet av Leif Mannerströms YouTube-kanal:

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL