Nu på bio

Det senaste på biofronten!

Hero gradient image

Laurence Fishburne med i nytt Marvel-projekt

Kristian Andersson | Nyhet
04 november 2017
Kristian Andersson | Nyhet
04 november 2017

Laurence Fishburne hintar om nya filmer tillsammans med filmbolaget Marvel.

På bilden kan vi se en glad Laurence Fishburne

På en presskonferens hintade Laurence Fishburne om att han kommer att medverka i en ytterligare Marvel-produktion än "Ant-Man and The Wasp". Vad projektet handlar om är ännu inte känt.

Vi känner kanske främst igenom honom som Morpheus i systrarna Wachowskis "Matrix-trilogi". En filmserie som verkligen blev en stor hit. Men Laurence Fishburne har alltid varit en stor skådespelare med bred repertoar. Vi vet sedan tidigare att han kommer medverka i Marvels Ant-Man-uppföljare "Ant-Man and The Wasp", men nu ryktas det om att han också ska vara med i ett annat Marvel-projekt.

Det var under en presskonferens för hans senaste film Last Flag Flying Laurence Fishburne hintade om att han är med i ett nytt spännande projekt för Marvel studios.

“I’ve got black-ish going on, I’m developing something else for Marvel that I can’t talk about. It’s gonna be really cool."

Vad det är för Marvel-produktion Laurence Fishburne syftar på har vi absolut ingen aning om i nuläget. Men Filmtopp håller dig uppdaterad!

Tror du att Laurence Fishburne passar som superhjälte?

Tips: Om du gillar hjältefilmer borde du spana in vår lista över med Marvels bästa filmer. Där hittar du både tips på släppta och kommande hjältefilmer.