Nu på bio

Det senaste på biofronten!

Laurence Fishburne med i nytt Marvel-projekt

Laurence Fishburne med i nytt Marvel-projekt

Kristian Andersson | Nyhet
04 november 2017
Kristian Andersson | Nyhet
04 november 2017

Laurence Fishburne hintar om nya filmer tillsammans med filmbolaget Marvel.

På en presskonferens hintade Laurence Fishburne om att han kommer att medverka i en ytterligare Marvel-produktion än "Ant-Man and The Wasp". Vad projektet handlar om är ännu inte känt.

Vi känner kanske främst igenom honom som Morpheus i systrarna Wachowskis "Matrix-trilogi". En filmserie som verkligen blev en stor hit. Men Laurence Fishburne har alltid varit en stor skådespelare med bred repertoar. Vi vet sedan tidigare att han kommer medverka i Marvels Ant-Man-uppföljare "Ant-Man and The Wasp", men nu ryktas det om att han också ska vara med i ett annat Marvel-projekt.

Det var under en presskonferens för hans senaste film Last Flag Flying Laurence Fishburne hintade om att han är med i ett nytt spännande projekt för Marvel studios.

“I’ve got black-ish going on, I’m developing something else for Marvel that I can’t talk about. It’s gonna be really cool."

Vad det är för Marvel-produktion Laurence Fishburne syftar på har vi absolut ingen aning om i nuläget. Men Filmtopp håller dig uppdaterad!

Tror du att Laurence Fishburne passar som superhjälte?

Tips: Om du gillar hjältefilmer borde du spana in vår lista över med Marvels bästa filmer. Där hittar du både tips på släppta och kommande hjältefilmer.