Lasse Holm i Så mycket bättre 2023: "Har inget att förlora"

Lasse Holm i Så mycket bättre 2023: "Har inget att förlora"

Filmtopp
23 april 2023 kl. 11:19

Avslöjade sig själv tillsammans med två andra namn

När Lasse Holm satt i Nyhetsmorgon avslöjade han sig själv som en av artisterna i "Så mycket bättre" 2023. Han råkade då även nämna ytterligare två artister.

I höst får vi se en ny vända av TV4:s älskade program där svenska artister sluter samman för att komma varandra på djupet och i samma veva göra covers på varandras låtar. Medan några artister har avslöjats hålls majoriteten av dem fortfarande hemliga. När 79-årige Lasse Holm satt i Nyhetsmorgon berättade han att han är klar för Så mycket bättre 2023. Han nämnde då även följande två namn: Dogge och Sanne.

Lasse Holm i Så mycket bättre 2023: "Har inget att förlora"
Lasse Holm i "Tack för dansen" 2016. Foto: Mathias Otterberg/TV4.

Lasse Holm om att vara med i Så mycket bättre 2023: "Har inget att förlora"

Vi vet sedan tidigare att Peg Parnevik och Eagle-Eye Cherry kommer att medverka i programmet, och nu även Lasse Holm som själv tog upp sin medverkan i programmet när han gästade Nyhetsmorgon. Så här säger han om att ställa upp i Så mycket bättre:

– Jag tvekade länge, men jag är så gammal, så jag har inget att förlora länge. 

Holm började strax därpå att nämna två andra namn vi får se i programmet, "Dogge" och "Sanne". Medan det inte är lika självklart vem den andra av dem är, kan vi bara förmoda att den ena är rapparen Dogge Doggelito. Holm hann inte prata mer innan programledarna på Nyhetsmorgon avbröt honom för att förhindra vidare spoilers.

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL