Läkarnas dom: "Hoppet ute" för Tom Sizemore

Läkarnas dom: "Hoppet ute" för Tom Sizemore

Eyla Runsten
02 mars 2023 kl. 11:03

Livsavslutande beslut väntar för Tom Sizemores familj

Skådespelaren Tome Sizemore som spelade Mike Horvath i filmen "Rädda Menige Ryan" (1998) har legat i koma under två veckors tid och nu kommer beskedet att familjen behöver ta ett livsavgörande beslut. Enligt rapporter menar Sizemores läkare att det "inte längre finns något hopp" för skådespelaren.

Rädda Menige Ryan-skådespelaren Tom Sizemore har legat i koma sedan två veckor tillbaka på grund av ett pulsåderbråck i hjärnan och en stroke. Läget har beskrivits som kritiskt och efter de senaste rapporterna ser skådespelarens chanser dystra ut.

Läkarnas dom: "Hoppet ute" för Tom Sizemore
Tom Sizemore i serien The Red Road. Foto: SundanceTV.

Sizemore har varit i filmbranschen i över 30 år och hans karriär började under 90-talet då han fick roller i filmer som True Romance (1993), Natural Born Killers (1994) och Heat (1995), innan han fick rollen som Mike Horvath i Rädda Menige Ryan (1998). Sizemores manager Charles Logo berättar att familjen kommer att göra ett uttalande under onsdagen men att de fram tills dess vill sörja i fred. Detta efter dystra besked från skådespelarens läkare.

– Familjen har informerats av läkare att det inte längre finns något hopp och de rekommenderas ett livsavslutande beslut, säger Charles Logo i ett uttalande, enligt Variety.

Rädda Menige Ryan (1998) blev Oscarsnominerad för Bästa film och Sizemore har jobbat med flera kända regissörer, som bland andra Michael Mann som regisserade Collateral (2004), Oliver Stone som regisserade för Snowden (2016), Michael Bay som regisserade Transformers: Age of Extinction (2014), Ridley Scott som regisserade The Martian (2015) och Martin Scorsese som regisserade Maffiabröder (1990).

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL