Läckra bilder på Bill Skarsgård i nya The Crow – premiär till sommaren

Läckra bilder på Bill Skarsgård i nya The Crow – premiär till sommaren

Emil Oscar Rasmussen
29 februari 2024 kl. 09:02

Se bilderna på Bill Skarsgård som Eric Draven

Till sommaren är det premiär för nyversionen "The Crow", denna gången i regi av Rupert Sanders och med Bill Skarsgård i huvudrollen. Nu har vi fått ta del av de första, läckra bilderna från filmen.

Remakes av kultrullar möts alltid av viss skepsis. Med all rätt. Men när man ser de första bilderna på Bill Skarsgård som Eric Draven och FKA twigs som Shelly Webster är det omöjligt att inte känns sig åtminstone lite taggad på kommande The Crow.

Till sommaren, den 7 juni, är det premiär för nyversionen i regi av Rupert Sanders, efter att Alex Proyas 1994 filmatiserat James O'Barrs serietidning med samma namn. I Proyas version var det Brandon Lee som spelade rollen som Bill Skarsgård nu axlar. The Crow (1994) är också ökänd för att just Lee tragiskt nog miste livet under inspelningen.

Se de läckra bilderna på Bill Skarsgård i nya The Crow

Foto: Lionsgate.
Foto: Lionsgate.
Foto: Lionsgate.

 

Handlingen i "The Crow" kretsar kring själsfränderna Eric (Skarsgård) och Shelly (FKA twigs) som blir brutalt mördade när demoner från hennes förflutna knackar på dörren. Eric får chansen att offra sig själv för att rädda sin kärlek, och rör sig mellan världen mellan de döda och de levande i jakten på hämnd.

"The Crow" har amerikansk biopremiär den 7 juni 2024. Något svensk premiärdatum är ännu inte spikat.

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL