Kvällens TV-tips – alla nyårsspecialer

Kvällens TV-tips – alla nyårsspecialer

Axel Diedrichs
Uppdaterad kl. 12:12 | Publicerad 31 december 2023 kl. 12:12

Programmen som firar in det nya året!

Nyårsafton 2023 bjuder på flera programspecialer, både på SVT och TV4. Här är sändningarna du vill hålla koll på TV under kvällen.

Det finns flera sändningar på svensk TV som firar nyårsafton 2023 och ger 2024 bästa möjliga start. Här sammanställer vi de största höjdpunkterna för dig som ser fram emot en underhållande kväll på soffan. Missa inte heller att se våra övriga TV-tips för nyårsafton.

Missa inte heller våra tips på nyårsfilmer att streama.

Kvällens TV-tips – alla nyårsspecialer
Foto: SVT.

Doobidoo nyårsspecial

I kväll får vi se programmet Doobidoo och programledaren Lasse Kronér leverera en nyårsspecial. Det spås bli en festlig kväll fylld med sångframträdanden och nostalgiska nyårsfavoriter från arkivet. Bland de tävlande ser vi Kattis Ahlström, Anders Lundin, Morgan Alling och Viktoria Tolstoy. Ingen mindre än Jill Johnson står för den stämningsfulla nyårsmusiken.

"Doobidoo nyårsspecial" sänds klockan 20:00 på SVT1.

Kvällens TV-tips – alla nyårsspecialer
Foto: SVT.

Tolvslaget från Skansen

I denna special av SVT avslutas 2023 med en spektakulär show på Skansen, och 2024 inleds med fantastisk musik och imponerande fyrverkerier. Sändningen bjuder på en lysande uppsättning av älskade artister som ska underhålla publiken tillsammans med Johan Granströms orkester.

"Tolvslaget från Skansen" sänds klockan 23:05 på SVT1.

Kvällens TV-tips – alla nyårsspecialer
Foto: TV4.

Bingolotto

För många svenskar är det en stor tradition att fira in det nya året med Bingolotto. Kvällens sändning leds av Lotta Engberg och Daniel Norberg, de vanliga programledarna för Bingolottos uppesittarkväll. Det blir en speciell kväll där de får sällskap av programvärdarna Andreas Lundstedt, sångare, och Idoljuryn Katia Mosally.

"Bingolotto" sänds klockan 20:00 på TV4.

Kvällens TV-tips – alla nyårsspecialer
Foto: SVT.

Årets quiz

Den folkkäre profilen och filmskaparen Edward af Sillén, som nu är aktuell med Ett sista race, har bjudit tre älskade lag för att utmana varandra i ett quiz som summerar nöjes- och nyhetsåret som gått. Vad bär vi med oss varmt från 2023, och vad önskar vi att glömma så snabbt som möjligt? Bland de som medverkar hittar vi Emma Molin, Messiah Hallberg, Linnea Wikblad, Olle Sarri, Sussie Eriksson och Ola Forssmed, som har en av rollerna i af Silléns nya film. Kvällen kommer även att bjuda på musikalisk underhållning av Lisa Nilsson & Viktor Norén och Oscar Zia samt husbandet som kompar dem.

"Årets quiz" släpps på SVT Play klockan 02:00 i natt.

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL