Nu på bio

Det senaste på biofronten!

Sök Stäng sök
Kumail Nanjian.

Kumail Nanjiani gör film med "It"-regissör

Filmtopp
Filmtopp | Nyhet
03 maj 2021
Filmtopp
Filmtopp | Nyhet
03 maj 2021

Ska göra film av korthistorien "The Doubtful Guest".

Kumail Nanjiani ska tillsammans med regissören Andy Muschietti, som bland annat ligger bakom de senaste "It"-filmatiseringarna, göra film av korthistorien "The Doubtful Guest".

Kumail Nanjiani och hans fru Emily V. Gordon gjorde film av deras romantiska liv med The Big Sick där Najiani spelade sig själv och Zoe Kazan spelade hans fru Emily.

Nu rapporterar Empire Online att de ska göra film igen, den här gången tillsammans med It-regissören Andy Muschietti. Det är korthistorien The Doubtful Guest från 1957 som står på tapeten.

"The Doubtful Guest" är en surrealistisk historia om en pingvin-liknande varelser som kring sekelskiftet mellan 1800- och 1900-talet finner sig i en lyxig och pompös villa. Husets ägare vet inte riktigt hur de ska hantera deras nya gäst som kommer att stanna en väldigt lång tid.

Andy Muschietti är redan involverad med att producera och utveckla filmen. Kumail Nanjiani kommer troligen att spela någon av rollerna. Det är ännu inte bekräftat när produktionen väntas dra igång.

 

NÄSTA ARTIKEL