Kritiker hyllar Christopher Nolans Dunkirk

Kritiker hyllar Christopher Nolans "Dunkirk"

Eric Diedrichs
Uppdaterad 24 maj 2021 kl. 14:05 | Publicerad 15 juli 2017 kl. 15:07

Nu har de första kritikerna sett Dunkirk och responsen är positiv

Poster till Christopher Nolans kommande film Dunkirk (2018)
Christopher Nolans kommande film "Dunkirk"
 
"Dunkirk" är Christopher Nolans nya film och baseras på en verklig händelse från Andra världskriget. I filmen får vi följa de hundratusentals brittiska och allierade trupper som blir invaderade och omringade på stranden vid Dunkerque av fientliga styrkor. Hur ska de lyckas ta sig därifrån?
 
Nu har de första uttalandena om Dunkirk kommit: 

Anna Klassen (Bustle): Dunkirk är fantastisk och verkligen spännande från första till sista sekund.

Steve "Frosty" Weintraub (Collider): Jag såg filmen på en IMAX föreställning och ärligt talat har jag aldrig sett något liknande förr. Dunkirk är ännu ett fantastiskt samarbete mellan Nolan och Zimmer. Zimmer har blandat in ljudet av tickande klockor i soundtracket för att det ska bli en mer nagelbitande stämning.

Här hittar du en förhandslyssning av Hans Zimmers soundtrack till Dunkirk.

Erik Davis (Techgnosis): Dunkirk är en kaotisk och spännande film. Garanterat den mest spännande i år. Redan 30 sekunder in i filmen levererar Nolan återigen en spektakulär öppningssekvens.

 
Dunkirk kommer att visas i 70 mm på utvalda biografer i Sverige. 70 mm-versionen kan du uppleva på biograferna Rigoletto i Stockholm, Bergakungen i Göteborg och Royal i Malmö.
 
Nedanför ser du det aktuella IMDb-betyget för Dunkirk. Det ska bli spännande att följa vad det landar på. I skrivande stund ligger det på otroliga 9.7 av 1 478 röster.
ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL