Nu på bio

Det senaste på biofronten!

Kristen Stewart har huvudrollen i filmen Against All Enemies

Kristen Stewart har huvudrollen i filmen Against All Enemies

Kristian Andersson | Nyhet
19 mars 2018
Kristian Andersson | Nyhet
19 mars 2018

I den kommande filmen Against All Enemies har Kristen Stewart blivit bekräftad för huvudrollen.

Kristen Stewart kommer att spela skådespelerskan Jean Seberg i den kommande filmen Against All Enemies som ska berätta historien om när hon involverades i medborgarrättsrörelsen i USA mellan 1955 och 1968.

Den stora skådespelerskan Jean Seberg är kanske mest känd för att ha spelat i filmer som Till sista Andetaget, Guldrushens glada dagar och Lilith. Hon jobbade främst som skådespelerska men var också väldigt aktiv inom den amerikanska politiken. Som aktivist jobbade hon mycket med ”Black Power Movement”. Sebergs liv var också kantat av tragedi, vilket vi får se i den kommande filmen Against All Enemies som också ger en inblick i den övervakning hon utsattes för av de amerikanska myndigheterna.

Det har nu visat sig att det blir film om hennes liv och skådespelaren som kommer spela henne är enligt Empire Online ingen mindre än Twilight stjärnan Kristen Stewart. Visste du att Robert Pattinson blev nästan sparkad från just den filmen.

Mannen bakom kameran kommer bli Benedict Andrews som tidigare har gjort filmen Una. Manuset till Against All Enemies kommer att skrivas av Joe Shrapnel och Anna Waterhouse. Skådespelarna i filmen kommer förutom Kristen Stewart att bli Jack O´Connell, Anthony Mackie, Margaret Qualley och Colm Meaney. Något premiärdatum är ännu oklart.

Vad tycker du om Kristen Sewart Jean Seberg i filmen Against All Enemies?