Nu på bio

Det senaste på biofronten!

Kristen Stewart backar Pattinson som Batman: Bara han kan göra rollen

Kristen Stewart backar Pattinson som Batman: "Bara han kan göra rollen"

Axel Diedrichs | Nyhet
08 september 2019
Axel Diedrichs | Nyhet
08 september 2019

Kristen Stewart har höga tankar om förre kollegan och vännen Pattinson som Batman.

För några månader sedan stod det klart att Twilight-stjärnan Robert Pattinson kommer spela Batman i nästa satsning på hjälten. Den stora nyheten har fått blandat mottagande, men en som är säker på att han kommer lyckas med rollen är Kristen Stewart.

Matt Reeves, som senast gjort Apornas planet: Uppgörelsen och Striden, både skriver och regisserar The Batman. Nästa film om Gothams hämnare kommer att fokusera mer på Bruce Waynes detektiva arbete och vi har även läst rapporter om planer för en hel trilogi.

Foto: eOne Films

Att Robert Pattinson ska axla rollen som den maskerade hjälten har fått delade åsikter, vilket tydligt går att se på sociala medier. Men för Kristen Stewart råder det inga tvivel om att hennes tidigare kollega kommer att lyckas med rollen. När hon promotades sin film Seberg på Torontos filmfestival visade hon stark tro på Pattinson:

– Jag känner att han är den enda mannen som kan spela Batman. Jag är så glad för hans skull. När jag fick höra att han blev klar för rollen tänkte jag att detta är hur fantastiska nyheter som helst.

Kristen Stewart och Robert Pattinson jobbade tillsammans på Twilight-filmerna mellan 2008-2012.

Ännu vet vi inga vidare detaljer om handlingen i "The Batman" men filmen förväntas ha premiär 25:e juni 2021. Vad tror du om Pattinson, kommer han vinna över publiken, eller blir han lynchad av så som Ben Affleck blev?

NÄSTA ARTIKEL