Nu på bio

Det senaste på biofronten!

1917

Krigsfilmen 1917 ska kännas som en enda lång tagning

Filmtopp Admin
Filmtopp Admin | Nyhet
01 oktober 2019
Filmtopp Admin
Filmtopp Admin | Nyhet
01 oktober 2019

Sam Mendes verkar Oscarssugen.

Foto: Universal Pictures.

Skyfall-regissören Sam Mendes håller på att avsluta sitt nya verk, krigsfilmen "1917". I en helt ny bakom kulisserna-video kan vi se hur teamet arbetat flitigt med de actionpackade sekvenserna. Tanken är att filmen ska kännas som en enda lång tagning.

Krigsdramat 1917 följer två unga brittiska soldater inne på djupt fiendens territorium, som ska lyckas med det omöjliga uppdraget att leverera ett meddelande som skulle hindra deras egna män från att gå in i en dödsfälla. Inklusive en av soldaternas egen bror. Se trailern här.

Filmen regisseras av Sam Mendes som ser ut att gå för stora priser det här året. Hans nya film är ett häftigt arrangemang och ska upplevas som en enda lång tagning. Vi kan därmed förvänta oss en gastkramande filmupplevelse som håller fast oss i intensiva sekvenser. Se ett klipp Universal Studios delar med sig av som visar arbetet bakom kameran. Ett stort maskineri, minst sagt.

https://youtu.be/3hSjs2hBa94

"1917" har biopremiär på juldagen och kommer därför vara färsk i Oscarsjuryns minnen när priserna ska delas ut. Kommer du att se filmen på bio?

NÄSTA ARTIKEL