Nu på bio

Det senaste på biofronten!

Kommer Toy Story 4 slå biorekordet?

Kommer Toy Story 4 slå biorekordet?

Axel Diedrichs | Nyhet
21 juni 2019
Axel Diedrichs | Nyhet
21 juni 2019

Det ser ut att gå fantastiskt bra för Pixars nya film.

Hela Toy Story gänget
Foto: Pixar.

Pixars "Toy Story 4" har idag premiär i USA. Det finns goda anledningar att tro att filmen slår rekord som den mest sedda animerade filmen under dess öppningshelg.

Pixar har ställt höga krav på Toy Story och sagt att de inte skulle uppföljare ifall de inte höll måttet. Hittills har samtliga filmer gått lysande och Toy Story 4 ser ut att göra lika stora succé, om inte större. I skrivande stund har filmen 98/100 på Rotten Tomatoes gilla-mätare, 84/100 i betygsnitt av de internationella kritikerna och 8.8/10 i användarbetyg på IMDb. Nu tror Box Office Mojo att filmen kan gå om Superhjältarna 2 som den mest sedda animerade filmen någonsin, under sin premiärhelg. Det skulle krävas att den hovar in över 183 miljoner dollar i biljettintäkter.

Har du missat trailern till filmen? Se den här!

Unga som vuxna älskar Toy Story. Med en bred humorpalett, briljanta idéer och hjärtvärmande scener är Pixar mästare på att tilltala båda målgrupperna. Den som vill ha ännu fler Toy Story-filmer kan dock komma att bli besviken, Pixars VD Pete Docter menar att man från och med nu kommer att satsa på originalberättelser. Först ut är roadtrip-rullen Onward. Se trailern här:

Ser du fram emot "Toy Story 4" och vad Pixar kommer med framöver?