Kommer du ihåg ”Heroes”? Nu får serien en reboot

Kommer du ihåg ”Heroes”? Nu får serien en reboot

Fredrik Larsson
12 april 2024 kl. 10:04

TV-serien ”Heroes” blir ”Heroes – Eclipsed”

Tim Kring skapade TV-serien ”Heroes”. Nu arbetar han på en reboot av serien och letar efter någon som vill köpa upp den.

Den 25 december 2006 hade TV-serien Heroes (2006–2009) premiär på NBC. Serien blev snabbt en succé, men lades ner efter fyra säsonger med anledning av vikande tittarsiffror. Nu vill Tim Kring, seriens skapare och manusförfattare, göra en reboot av serien, skriver Deadline.

Det handlar ”Heroes – Eclipse” om

Originalserien handlar om ett antal människor som lever sina helt normala liv, men som så småningom upptäcker att de har förmågor som för vanliga människor inte är möjliga.

Heroes: Eclipse utspelar sig flera år efter den ursprungliga seriens slut. Nya karaktärer upptäcker sina superkrafter och såväl bekanta som nya antagonister försöker använda superkrafterna till ondo, och det är upp till de hjätarna i Eclipse att rädda världen.

Letar efter köpare

Tim Kring, som även är exekutiv producent för serien tillsammans med sin manager Jordan Cerf, letar just nu efter en köpare för serien.

Den nya serien är även delvis baserad på miniserien Heroes Reborn (2015), också skapad av Kring, som har en liknande premiss. Både Heroes Reborn och originalserien Heroes var drabbade av låga tittarsiffror.

Processen med serien är alltså i stadiet att finna en köpare så när serien kan tänkas komma ut finns det inget sagt om.

Filmtopp håller dig uppdaterad om nyheter kring ”Heroes – Eclipse”.

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL