Klas Eriksson tittar fram igen efter tragedin: "Värmer i hjärtat"

Klas Eriksson tittar fram igen efter tragedin: "Värmer i hjärtat"

Axel Diedrichs
Uppdaterad 20 augusti 2023 kl. 08:55 | Publicerad 17 augusti 2023 kl. 13:34

Glädjefyllda meddelandet på Instagram

För första gången sedan förlusten av sin dotter har Klas Eriksson tittat fram på sociala medier. Han gör det då med ett glädjefyllt meddelande som möts av enormt mycket kärlek.

Den 1 maj gick Klas Eriksson ut med ett blytungt inlägg på Instagram där han delade med sig av den tragiska nyheten om sin förstföddas dotters bortgång. Därefter har det varit knäpptyst från hans sida – tills han förra veckan dök upp med ett nytt inlägg. Han ville då dela med sig av hur stolt han är över de två Kristallen-nomineringar som Leif & Billy fått, samt den han själv erhållit för sin roll som programledare i MusikhjälpenSVT. Erikssons inlägg har de senaste dagarna mötts av enormt mycket kärlek bland hans följare. 

Klas Eriksson tittar fram igen efter tragedin: "Värmer i hjärtat"
Klas Eriksson i "Över Atlanten". Foto: Linus Nilsson / discovery+ / Kanal 5.

Klas Eriksson tittar fram igen efter tragedin: "Värmer i hjärtat"

Leif & Billy har varit en lång framgångssaga för Klas Eriksson och kompanjonen Alfred Svensson. Tillsammans har de gett tittarna hela sju säsonger av deras älskade komediserie, och i höst får vi se dem förvandla bröderna Öhmans olycksaliga äventyr till en scenshow. 

När årets Kristallen-nomineringar kom tog Klas Eriksson tillfället i akt till att uttrycka sin tacksamhet över att ha fått sammanlagt tre nomineringar, där en av dem är riktad mot honom specifikt.

– Så otroligt stolt och glad över att vi fått två fina nomineringar för Leif & Billy och att lilla jag fått en nominering också. Det värmer i hjärtat, skriver han i ett inlägg på Instagram.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Klas Eriksson (@claerence)

Fina responsen av sina följare

När Klas Eriksson gick ut med sitt glädjefyllda inlägg fick han en lika stark som fin respons av hundratals följare som kommenterat det varma meddelandet. I kommentarsfältet syns de två profilerna Oscar Zia och Magdalena Graaf som även de skickar sina varmaste hälsningar. 

Leif & Billy har tidigare vunnit Kristallen. Det var år 2020 som de kammade hem priset för bästa humorprogram. Nu kan de alltså addera ytterligare två vinster till prisskåpet när Kristallen äger rum måndagen den 28 augusti.

Om serien kommer att få fler nomineringar i framtiden återstår att se. Alfred Svensson har bekräftat att "Leif & Billy" är på paus.

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL