Klas Eriksson i Fångarna på fortet 2023 – första programmet efter stora sorgen

Klas Eriksson i Fångarna på fortet 2023 – första programmet efter stora sorgen

Filmtopp
22 maj 2023 kl. 12:05

Leif och Billy-stjärnan tillbaka i TV-rutan

I dag meddelar TV4 att vi får se Klas Eriksson i "Fångarna på fortet" 2023. Det blir Leif och Billy-profilens första TV-framträdande efter förlusten av sin dotter.

I början på maj delade Klas Eriksson, känd från komediserien Leif och Billy, med sig av nyheten om att hans nyfödda dotter hade gått bort, vilket ledde till ett massivt stöd av hundratusentals svenskar på sociala medier. Senare i sommar får vi se honom göra comeback i TV-rutan. Klas Eriksson är med i Fångarna på fortet 2023 tillsammans med nära vännen och kollegan Alfred Svensson, och programledaren Magdalena Forsberg.

Klas Eriksson i Fångarna på fortet 2023 – första programmet efter stora sorgen
Foto: TV4.

Klas Eriksson i Fångarna på fortet 2023 – första programmet efter stora sorgen

Nej, ingen lämnades oberörd av Klas Erikssons dystra nyhet om att han och hans partners förstfödda dotter hade gått bort. En bra bit över trehundratusen svenskar gav honom då sitt stöd via ett inlägg på Instagram. Att de nu får se honom tillbaka – och det i ett av TV4:s mest älskade program – kommer därför som ett glädjande besked.

När Klas Eriksson ställer upp i Fångarna på fortet 2023 gör han det tillsammans med sin andra kreativa hälft Alfred Svensson, som han senare i höst ska göra en Leif och Billy-show tillsammans med. Vidare har duon med sig den tidigare elitidrottaren Magdalena Forsberg som vi sedan flera år tillbaka fått se som programledare i flera olika projekt.

Fångarna på fortet 2023 sänds på TV4 och TV4 Play på fredagar med start den 2 juni. Laget bestående av Klas Eriksson, Aflred Svensson och Magdalena Forsberg gör sin entré i andra avsnittet som sänds den 9 juni. De möter då laget med följande medlemmar: Marcus Allbäck, Sofia Dalén och Filip Dikmen.

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL