KLART: The Osbournes får ny säsong 2023 – så blir Home to Roost

KLART: The Osbournes får ny säsong 2023 – så blir Home to Roost

Filmtopp
05 september 2022 kl. 09:09

Familjens realityprogram gör comeback i ny upplaga

Nu är det bekräftat att "The Osbournes" kommer tillbaka i form av en spinoff med titeln "Home to Roost". Så blir familjens nya program.

Det blev nyligen känt att den legendariske rockstjärnan Ozzy Osbourne och hans fru Sharon Osbourne flyttar från deras hem i Los Angeles för att slå sig ner i Storbritannien. Nu ska BBC göra ett nytt program om deras liv ute på landet i Buckinghamshire. 

– Man orkar ju inte ha kameror runt huset konstant, sade Ozzy Osbourne när de satte stopp för MTV:s kultserie The Osbournes efter fyra säsonger 2005.

Nu, tjugo år senare, när Ozzy Osbourne är 73 år gammal kommer man alltså att på nytt släppa in ett kamerateam i hemmet. Den här gången för att göra det nya programmet Home to Roost.

Så blir Home to Roost säsong 1

KLART: The Osbournes får ny säsong 2023 – så blir Home to Roost
"The Osbournes" rullade mellan 2002-2005. Foto: MTV.

I familjens kommande realityprogram får tittarna följa dem när de försöker slå sig ner i deras nya hem i det lantliga grevskapet Buckinghamshire. Känner vi dem rätt kommer det vara mycket att stå i samtidigt som Ozzy tacklar sin musikkarriär som aldrig tycks ta slut.

I dagsläget vet vi inte i vilken grad barnen Kelly och Jack Osbourne kommer att medverka i det nya programmet, eller om de är med överhuvudtaget.

"Home to Roost" produceras av BBC och har premiär 2023.

Mer läsning:

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL