KLART: Rihanna uppträder på Oscarsgalan

KLART: Rihanna uppträder på Oscarsgalan

Filmtopp
25 februari 2023 kl. 12:02

Stjärnans storartade återkomst fortsätter

Efter framgångsrika comebacken på Super Bowl ska Rihanna underhålla Hollywoodeliten på årets Oscarsgala.

Världsstjärnan Rihanna skriver nya löpsedlar. Efter ett längre uppehåll från scengolvet gjorde hon omtalad comeback på årets Super Bowl. Enligt uppgifter såg hennes framträdande av 118,7 miljoner människor världen över, vilket slår Lady Gagas Super Bowl-siffror med 1,2 miljoner. Värt att notera är att Rihanna också blev den första artisten någonsin att uppträda på Super Bowl gravid.

Nu är det dags att fortsätta framgångståget. Nästa hållplats? Hollywood.

Rihanna uppträder på Oscarsgalan

Rihanna är klar för att uppträda under branschens största firmafest – Oscarsgalan. Men hon är även där som en tävlande. Tillsammans med bland annat vår egen Ludwig Göransson har hon nämligen möjlighet att vinna priset för Bästa originallåt.

Lift Me hörs i Black Panther: Wakanda Forever och var även med och tävlade om en Golden Globe tidigare i år. Där förlorade hon mot den indiska filmen RRR vars låt Naatu Naatu utsågs till segrare.

KLART: Rihanna uppträder på Oscarsgalan
Rihanna kommer att uppträda på Oscarsgalan i år. Foto: Dennis Leupold

Speltid ännu inte känd

Vilken tid hon kommer att uppträda på galan är inte klart i dagsläget, men gissningsvis blir det med nära anslutning till att vinnarna utses. Än så länge är det endast klart att hon kommer att spela Lift Me. Om vi får höra fler låtar är inte känt, men gissningsvis blir det inte så.

Natten till måndagen den 12 mars, svensk tid, får nattugglorna höra Rihanna framföra "Lift Me".

NÄSTA ARTIKEL