KLART: Då kommer American Horror Story säsong 12 tillbaka med nya avsnitt

KLART: Då kommer American Horror Story säsong 12 tillbaka med nya avsnitt

Axel Diedrichs
04 mars 2024 kl. 13:03

Vi får vänta lite till på Kim Kardashian-säsongens fortsättning

Det har varit uppehåll sedan i oktober månad. Nu vet vi när "American Horror Story" säsong 12 kommer tillbaka med nya avsnitt med Kim Kardashian.

Den nya säsongen av FX populära antologiskräckserie American Horror Story som bär titeln Delicate – och där en av de bärande rollerna görs av den gästande världsstjärnan Kim Kardashian – hade premiär i september förra året. Då rullade den på med nya avsnitt varje vecka, men drygt halvvägs in på säsongen kom en lång paus. Många har fått vänta tålmodigt, men efter mer än fem månader senare ser vi äntligen en ljusning. 

KLART: Då kommer American Horror Story säsong 12 tillbaka med nya avsnitt
Foto: FX.

Då kommer American Horror Story säsong 12 tillbaka

Den aktuella säsongen utgörs av sammanlagt nio avsnitt, men än så länge har dock bara fem stycken släppts, och fansen har fått vänta länge på att den ska komma tillbaka. I American Horror Story: Delicate följer vi skådespelerskan Anna Victoria Alcott som mest av allt vill starta en familj. Samtidigt som hennes senaste film växer i popularitet börjar hon få för sig att det finns en ondskefull kraft som aktivt försöker sabotera för henne och strävan efter moderskap. 

Väntan på mer av säsongen kommer dessvärre att bli ännu längre innan vi nås av en fortsättning. Vi kan meddela att American Horror Story säsong 12 fortsätter med sitt nästa avsnitt den 3 april. Vad avsnittet handlar om i detalj vet vi inte, men titeln på det är Opening Night och kommer fortsatt att involvera Kim Kardashians karaktär. 

Filmtopp håller dig uppdaterad om vad som sker runt fortsättningen på "American Horror Story". 

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL